Generaties in organisaties: innovatie door diversiteit en succes door leiderschap

Het nieuwste TGI-tijdschrift is helemaal gewijd aan generaties, geweldig!
Laat je inspireren door de rol die generaties kunnen spelen bij innovatie van team en organisatie. Lees over hoe een leidinggevende van generatie X zich verhoudt tot de stijl van leidinggeven van haar voorgangers, de Protestgeneratie, en welke twee generaties haar in haar rol direct in het oog springen. En lees hoe een jonge Pragmaticus levendig beschrijft hoe diversiteit tussen collega’s meer nog dan irritant ook interessant kan zijn. En wat te denken over hoe Toon Gerbrands, algemeen directeur van voetbalclub AZ, aankijkt tegen de leidende rol die de jongste generatie Y kan vervullen op weg naar succes.

Om dit allemaal te lezen, klik hier.

Andere link:

Voor een Generatie-videoproject ‘Generaties in Beeld’.

Voor een nieuw seniorenproject: let op ons volgende bericht.

 

Herkenning en / of vragen na het lezen? Laat het ons weten door te mailen naar contact@dekrachtvangeneraties.nl

 

1 reactie op “Generaties in organisaties: innovatie door diversiteit en succes door leiderschap

  1. Wat een geweldig artikel over generaties en de TGI in het tijdschrift! Het is zoooooo herkenbaar wat je over ‘mijn’ generatie (pragmatische) schrijft, ik voelde me helemaal geraakt. Werkt als een blik in de spiegel: ik kan nu de tijdgeest door mijn portret heen zien werken. Met mijn kenmerkende aanpak naar vraagstukken gericht op IK/HET (jaja, ik word ongeduldig bij een in mijn ogen langdradig persoonlijk inlooprondje bij vergaderingen, we hebben ook nog werk te doen!). En die uitdaging op de as IK/WIJ herken ik ook volop… (hoezo heeft een groep iets aan mij?!). Had het idee in de basisopleiding TGI dat dit een ‘blinde vlek’ van me was, ik er gewoon geen feeling mee had. En nu krijgt dit opeens een ander kader en voelt het ruimer! Erg inspirerend om te lezen en eens met generatiegenoten te delen.

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>